Hvalpe

03-10-2017

Tre søde hvalpe er født i nat, mor og børn har det godt ❤️

De stolte forældre er :

Multi ch. Jemma des Princes de Minos x Multi ch Beauty of Sicilia Valentino ❤️ 

fra venstre til højre:

Pige 1, pige 2 og dreng 1

 

 

 

 

 

     

08-10-17

         

13-10-2017

Nu er hvalpene 10 dage gammel og de har fordobblet deres fødselsvægt. Faktisk så er de pæne runde som fodbolde

    

25/10/2017

De små hvalpe er blevet tre uger gamle i går. De er blevet registreret hos DKK og har fået deres stamtavle navne

Pige 1 Hamingjor Aura

Pige 2 Hamingjor Arya

Dreng Hamingjor Audwin

De har også fået deres første måltid fast føde. De har i flere dage været meget opsat på at stjæle mor Jemma’s mad, så det var på tide at tilbyde dem lidt og det var de helt vilde med.

 

De er også flyttet ud af vores soveværelse og ind midt i stuen i deres hvalpegård, så de rigtig kan blive vandt til alle husets lyde og liv. De har hilst på de andre tre hunde, hvilket Jemma slet ikke var vild med, så foreløbig foregår det igennem tremmerne på hvalpegården. Jemma, som er en meget beskyttende mor, skal også lige ha’ lov til at vænne sig til den nye situation.

Som en del af deres socialisering er jeg så småt begyndt at spille ” grimme ” lyde de vil blive udsat for i deres liv og som de helst ikke skulle blive bange for. Det er alt fra gadelyde, med ambulancer, kirkeklokker og gadearbejde, børn der leger på en legeplads, fyrværkeri, torden etc. I små doser selvfølgelig. Efter den første overraskelse tog de larmen med ophøjet ro.

  

 

  

  

 

14/11/17

Så blev hvalpene 4 uger i tirsdags de er 32 dage gammel idag.

De er rigtig begyndt at udforske verdenen udenfor hvalpegården og de har en fest! Agility tunnel, balancebræt og pivdyr er et hit og de bliver sjovere for hver dag da går. De bliver også udfordret med den store støvsuger, T.V og alt muligt andet som hører til et hjem. Zarah Eti og Trold har fået lov af Jemme til at hilse og lege lidt med de små og det går super fint.